Beauty Salon

Ik werk enkel op afspraak zodat ik in alle rust de tijd kan nemen voor u en uw huid. Ik ontmoet u graag binnenkort bij Skincare by Stacey.
Op Ma tm Do zijn wij ook geopend van 20.00 -22.00. Tussen 12.00 - 13.00 zijn wij gesloten
Maandag 09.30 - 15.00*
Dinsdag 09.30 - 15.00*
Woensdag 09.30 - 12.00*
Donderdag 09.30 - 15.00*
Vrijdag 09.30 - 12.00
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten
Skin Core
Skin Core

Merken

Merken

Bij Skincare by Stacey werken wij met een aantal verschillende merken Klappcosmetics,voor gezichtsbehandeling,Bionike make-up, Sienna x hars en Reflectocil verf. Elke keer dat u een bezoek brengt aan de salon word er opnieuw naar uw huidconditie gekeken zodat de behandelingen en het advies daarop aangepast kunnen worden

Bekijk hieronder onze merken

Vragen of een afspraak 06-41035507
Skin Core

Klapp

Klapp Cosmetics is een pionier in de wereld van schoonheid en staat voor innovatieve cosmetische vooruitstrevende cosmetische behandelingen. Het merk KLAPP bestaat al meer dan 35 jaar en is wereldwijd bekend door zijn innovaties.

Lees meer
Skin Core

Sienna X

Wax met een comfortabel en luxueus gevoel en met exceptionele formules welke door en voor wax therapeuten speciaal zijn ontwikkeld, biedt Sienna X alles om jou een comfortabele en luxueuze wax behandeling te geven.

Lees meer
Skin Core

ReflectoCil

Refectocil is het merk voor het verven verven van wimpers en wenkbrauwen. Wimpers zijn een opvallend onderdeel van het gezicht. De verf van Refectocil geeft je wimpers en wenkbrauwen een meer intense oogopslag.

Lees meer
Skin Core

BioNike

BioNike is a brand of ICIM International, a leading company that was founded in Milano in the 1930s as a pharmaceutical company. Excellent products for sensitive skin. Facial cleansers, moisturizers, anti-wrinkle and anti-aging.

Lees meer

Skin Core

Maak kennis met Stacey

Ik ben Stacey van Erp en vanaf 2019 ben ik gestart met Skincare by Stacey in Engelen. Bij mij kunt u terecht voor de beste zorg voor een stralende en gezonde huid. Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste is huidverbetering mijn passie.

Meer Stacey
Skin Core

Behandelingen

Met onze specialistische kennis en behandelingen voor huidproblemen zoals acné, eczeem, rosacea of overbeharing brengen wij uw huid snel weer in optimale conditie.

Meer info
Skin Core

Maak een afspraak

Bij mij kunt u terecht voor de beste zorg voor een stralende en gezonde huid. Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste is huidverbetering mijn passie en staat een persoonlijke aanpak voor iedere klant centraal.

Afspraak 06- 41035507

Openingstijden

Onze Prijzen

Skin Core
Skin Core

Maak direct een afspraak 06- 41035507