Beauty Salon

Ik werk enkel op afspraak zodat ik in alle rust de tijd kan nemen voor u en uw huid. Ik ontmoet u graag binnenkort bij Skincare by Stacey.
Op Ma tm Do zijn wij ook geopend van 20.00 -22.00. Tussen 12.00 - 13.00 zijn wij gesloten
Op Ma tm Do zijn wij ook geopend van 20.00 -22.00. Tussen 12.00 - 13.00 zijn wij gesloten
Maandag 09.30 - 15.00*
Dinsdag 09.30 - 15.00*
Woensdag 09.30 - 12.00*
Donderdag 09.30 - 15.00*
Vrijdag 09.30 - 12.00
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Over stacey

Over Stacey

Ik ben Stacey van Erp en vanaf 2019 ben ik gestart met Skincare by Stacey in Engelen. Bij mij kunt u terecht voor de beste zorg voor een stralende en gezonde huid. Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste is huidverbetering mijn passie en daarom is het voor mij erg belangrijk om op de hoogte te blijven van alle vernieuwingen binnen de beauty branche.

In de afgelopen twintig jaar heb ik mijn kennis in huidverbetering vergroot door verschillende internationale certificaten te behalen in Australië, Engeland en Nederland. Door regelmatig cursussen en trainingen te volgen op het gebied van de allernieuwste huidverbeteringstechnieken zoals cosmetische bindweefsel massage, Hydro Dermobrasie, Radio Frequentie en licht-therapie, kan ik u een op advies op maat geven.

Skincare by Stacey is een professionele Schoonheidssalon waar persoonlijke aandacht en vakkennis voorop staan. Mijn salon is aangesloten bij De Huidprofessional wat een branchevereniging is voor de gediplomeerde schoonheidsspecialist.

Ik heb gekozen om te werken met de producten van het merk Klapp Cosmetics. Het merk staat voor innovatief en vooruitstrevend op het gebied van huidverbetering. De Klapp producten met natuurlijke ingrediënten zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn voor elke huidtype geschikt. Iedere huid is anders en dat is de kracht van Klapp!

In mijn salon krijgt u vakkundig advies voor een stralende huid. U kunt bij mij terecht voor gezichtsbehandelingen, huidverbetering, licht therapie behandeling, fruitzuurbehandelingen, cosmetische bindweefselmassage, gezichts-cupping massage, huidverbeteringsmassage, ontspannings gezichtsmassage en ontharen/harsen.

Skincare by Stacey, Engelen bevindt zich aan huis, er is voldoende parkeergelegenheid op ons terrein. Ik werk enkel op afspraak zodat ik in alle rust de tijd kan nemen voor u en uw huid. Ik ontmoet u graag binnenkort bij Skincare by Stacey.

Vragen of een afspraak 06- 41035507
 
 
 

Skin Core

Maak kennis met Stacey

Ik ben Stacey van Erp en vanaf 2019 ben ik gestart met Skincare by Stacey in Engelen. Bij mij kunt u terecht voor de beste zorg voor een stralende en gezonde huid. Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste is huidverbetering mijn passie.

Meer Stacey
Skin Core

Behandelingen

Met onze specialistische kennis en behandelingen voor huidproblemen zoals acné, eczeem, rosacea of overbeharing brengen wij uw huid snel weer in optimale conditie.

Meer info
Skin Core

Maak een afspraak

Bij mij kunt u terecht voor de beste zorg voor een stralende en gezonde huid. Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste is huidverbetering mijn passie en staat een persoonlijke aanpak voor iedere klant centraal.

Afspraak 06- 41035507

Openingstijden

Onze Prijzen

Skin Core
Skin Core

Maak direct een afspraak 06- 41035507